Annelien Markey

Welkom

Over Kapster Annelien

Hallo, ik ben Annelien Markey, een gedreven kapster die altijd al een passie heeft gehad voor de kunst van het knippen en stylen van haar. Sinds mijn kindertijd knipte ik de haren van mijn poppen, en die liefde voor het kappersvak heeft me zelfs geleid tot het behalen van een diploma als kapster in 2014.

Gespecialiseerd in Aan Huis Komen

Bij Kapster Annelien begrijpen we dat gemak en comfort van het grootste belang zijn. Daarom bieden we gespecialiseerde diensten aan huis aan. We brengen de salonervaring rechtstreeks naar jou, waar je je het prettigst voelt.

Onze kapsalon

Voor degenen die de charme van een salonervaring verkiezen, hebben we ook een gezellige kapsalon. Hier creëren we samen de perfecte look die bij jou past, in een ontspannen en vertrouwde omgeving.

Samenwerken met Kapster Annelien

Bij Kapster Annelien draait alles om jou. Of je nu kiest voor onze aan-huis-service of onze kapsalon, we luisteren naar je wensen en streven ernaar om jouw unieke stijl te realiseren. We geloven dat jouw haar een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en willen ervoor zorgen dat je altijd tevreden bent met het resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw kappersdromen waar te maken.

Dank je wel voor het vertrouwen in Kapster Annelien. Laten we samen streven naar geweldige kapsels en een nog mooiere jij!

Kapster aan huis | Woumen

© 2023 Kapster aan huis | Woumen| Annelien Markey

gemaakt door Robin Kesler